Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se strecoarasupa obtinuta.Carnea si legumele se taie in bucati mici si se pun inapoi in supa,la fiert.Intre timp se bat impreuna,cu mixerul,smantana si galbenusurile de ou.Cand supa da in clocot se toarna compozitia de smantana si ou,amestecand continuu.Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust,piper si verdeata marunta.Se mai fierbe cateva minute
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii