1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele taiate in bucati mari. Condimentam cu putina sare si lasam la fiert pana se inmoaie bine.
2. Scoatem pieptul si legumele din zeama in care au fiert. Pieptul il taiem fasii subtiri, apoi il adaugam inapoi in oala iar legumele le pasam sau le dam pe razatoarea mica, cu exceptia cepei pe care o aruncam, si le punem si pe ele in oala. Dam din nou in clocot cateva minute si condimetam cu sare dupa gust.
3. Smantana o batem bine cu galbenusurile, adaugand un polonic de supa racorita. Oprim focul, lasam ciorba sa se racoresca 2-3 minute si apoi adaugam amestecul de smantana cu galbenusuri. Amestecam bine, adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.
4. Servim dreasa cu otet sau lamaie si smantana amestecata cu usturoi pisat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii