Morcovii se taie pe lungime in 2.
Cartofii se taie in 2, la fel si cepele.
Se pun la fiert, legumele curatate si taiate (ca in descrierea de mai sus) impreuna cu bucatile de piept de pui si foile de dafin, intr-o oala mare de ciorba.
Se fierb cca.40-50 min (pana cand carnea de pui e fiarta).
Dupa fierbere se scot din oala bucatile de piept si legumele. Se taie in bucati mici DOAR pieptul si buc. de morcov.
Separat se amesteca galbenusurile cu smantana si faina. In acest amestec se adauga putina zeama fiebinte, dupa care intreaga compozitie se adauga in restul de zema din oala.
Se adauga apoi si bucatile din pieptul de pui si morcov.
Se adauga sare si piper, dupa gust.
Se mai lasa la fiert cca. 20-30 min.
Cand se serveste se adauga, la fiecare, usturoi (mujdei) si otet, dupa gust.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii