Morcovii se taie pe lungime in 2.
Cartofii se taie in 2, la fel si cepele.
Se pun la fiert, legumele curatate si taiate (ca in descrierea de mai sus) impreuna cu bucatile de piept de pui si foile de dafin, intr-o oala mare de ciorba.
Se fierb cca.40-50 min (pana cand carnea de pui e fiarta).
Dupa fierbere se scot din oala bucatile de piept si legumele. Se taie in bucati mici DOAR pieptul si buc. de morcov.
Separat se amesteca galbenusurile cu smantana si faina. In acest amestec se adauga putina zeama fiebinte, dupa care intreaga compozitie se adauga in restul de zema din oala.
Se adauga apoi si bucatile din pieptul de pui si morcov.
Se adauga sare si piper, dupa gust.
Se mai lasa la fiert cca. 20-30 min.
Cand se serveste se adauga, la fiecare, usturoi (mujdei) si otet, dupa gust.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii