ciorba moldoveneasca cu praz

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • praz
  • supa de oase
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • morcovi
  • ardei gras
  • ulei
  • smantana
  • faina
  • orez
  • leustean si patrunjel verde
  • lamaie
  • sare

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel , ardei gras, ceapa si prazul inabusite in ulei.

Se adauga orezul si compozitia preparata din smantana cu faina si se continua fierberea. Se adauga apoi leustean verde, suc de lamaie , sare si se continua fierberea inca 10 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise