Taie legumele cum vrei, căleşte ceapa cu ardeiul şi rădăcinoasele, nu prea mult. Pune si restul legumelor şi căleşte-le şi pe ele puţin. Adaugă supa sau apa caldă, cât vrei să fie de groasă compoziţia.Pune la sfârşit bulionul de roşii sau dacă nu-ţi place, pune oţet, sare de lămâie sau suc de lămâie. Se poate servi şi dulce, fără adaos de acreală.
Lasa la fiert căt să mai dea un clocot. Pune verdeaţa la servire să nu-şi piardă calităţile. Cine doreşte poate pune smântănă/iaurt la servire, ardei iute.
După anotimp, poţi adapta legumele!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii