Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece.Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate.
Dupa ce a fiert zarzavatul se adauga orezul spalat.
Cand orezul este fiert, se potriveste ciorba cu sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut cu zeama de lamaie.
Cand se serveste se pune patrunjel verde tocat sau smantana.
Pofta Buna!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii