Se taie carnea in bucatele, se pune la fiert cu 1 litru si jumatate apa cu sare. Se spumeaza daca e nevoie, se adauga zarzavatul taiat rondele sau cubulete, dupa preferinta. Cand carnea e aproape fiarta adaugam orezul spalat, lasam sa fiarba, apoi dregem ciorba cu ou batut si zeama de lamaie, adaugam verdeata tocata.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii