Ciorba din peste Hec

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciorba din  peste Hec

Ingrediente

  • 4-5 cartofi mici
  • un peste Hec
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1 frunza de dafin
  • verdeata:marar si patrunjel
  • un pic de ciapa verde uscata

Mod de preparare

Hecul il taiem in 4 ori 5 bucatele depinde de marimea pestelui dumneavoastra. Ii puneti sare si piper il frecacati cu usturoi si presuram ciapa verde uscata.

Puneti cratita cu apa la fiert si intre timp curatiti cartofii si le taieti in cuburi de dimensiuni mici. Cind apa va fierbe puneti cartofii, frunza de dafin, sare si piper dupa gust si lasati sa fiarba timp de 10min. apoi adaugati pestele Hec si mai lasati sa fiarba inca timp de 15-20min. Scoateti frunza de dafin si adaugati in ciorba verdeata si lasati inca 5min.

Pofta buna!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise