Se aleg ,spala si se lasa citeva ore in apa rece boabele de fasole(se pot lasa si 24 ore).Se pun apoi la fiert ,golindu-se apa in care au fiert de 3 ori.Se aduga legumele curatite,splate si taiate in bucati(morcov ,pastirnac) iar ceapa cubulete,se adauga uleiul ,pasta de tomate si se potriveste de sare.
Se aduga tarhonul tocat marunt dupa ce am luat vasul de pe sursa de fierbere.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii