Punem in vasul multicookerului carnea de porc portionata si bine clatita cu apa calda.
Punem în vasul multicookerului carnea de porc porționată și bine clătită cu apă caldă.
Adăugăm 1 l apă rece, sau atât cât să fie carnea acoperită bine.
Așezăm capacul rotindu-l din poziția deschis spre poziția închis, conform semnelor cu cele două lacăte.
Rotim și supapa spre poziția închis.
Conectăm aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune la sursa de tensiune și setăm programul MEAT/STEW, presiune High iar timpul de gătire îl setăm pentru 20 de minute, având în vedere că avem carnea ușor procesată termic.
Dacă folosim oase de porc proaspete, setăm timpul pentru 40 de minute.
Apăsăm butonul Start, iar pe ecran vom avea afișajul HEAT, pentru câteva minute, până când aparatul ajunge la presiunea dorită, apoi eliberează un semnal sonor și apare timpul setat pentru gătit.
După expirarea timpului setat, se aude din nou un semnal sonor, iar aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune trece automat pe modul KEEP WARM, mod ce păstrează mâncarea la cald pentru patru ore, maxim.
Apăsăm butonul START/STOP.
Cu ajutorul unei spatule cu coadă mai lungă, împingem butonul de la supapa de presiune spre poziția deschis. Putem folosi mănuși.
Nu deschidem capacul până când nu se elimină tot aburul.
Apoi rotim capacul spre poziția deschis, îl ridicăm, așteptăm câteva minute și scoatem vasul, folosind mănuși.
Strecurăm carnea, o clătim cu apă călduță, ștergem vasul cu un prosop de hârtie absorbant și punem carnea la loc în el.
Punem vasul la locul lui, în Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune.
Strecurăm supa și o adăugăm peste carne. Prin acest mod înlăturăm spuma care se formează în timpul fierberii și se depune pe pereții vasului și pe carne.
Mai adăugăm 1 l de apă și legumele curățate și tocate și așezăm capacul rotindu-l pe poziția închis.
Setăm programul SOUP, presiunea High, pentru 20 de minute.
Din nou vom avea pe ecran afișajul HEAT, apoi semnal sonor și afișarea timpului setat.
După expirarea timpului setat, se aude din nou un semnal sonor, iar aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune trece automat pe modul KEEP WARM.
Apăsăm butonul START/STOP, eliberăm presiune, deschidem capacul și adăugăm pasta de roșii, cimbrul, zeama de varză și varza tocată mărunt.
Închidem din nou capacul și setăm programul SOUP pentru 10 minute.
La final, adăugăm verdeața tocată.
Servim delicioasa ciorbă din afumătură de porc cu zeamă de varză la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune, fierbinte, cu ardei iute și pâine de casă.
Putem adăuga și smântână ca la ciorba ardelenească.
Despre minunatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune, puteți afla mai multe detalii accesând acest link: https://goo.gl/47BLsS.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii