Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se pune fiert cu putina sare.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 fir de praz
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 fir telina apio
  • 2 oua
  • 250 gr rosii in bulion
  • Leusean verde
  • Sare, piper
  • 2 l apa
  • 300 ml bors

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se pune fiert cu putina sare. Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma cu supiera.

Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa.

Se lasa pe foc pana fierb si legumele apoi se taie rosiile cubulete si adauga la supa. Se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust . Se fierbe borsul si se adauga la ciorba.

Se bate oul cu putina sare si se prajeste omleta, la final adaugam putin leusean uscat.

Se taie omleta sub forma unor taietei si se adauga la supa.

La final se adauga leustean verde tocat marunt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise