CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

Ingrediente

  • 300-400 g varza proaspata
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 bucata mica radacina patrunjel(eu am avut o radacina f mare de patrunjel si am taiat o bucatica din ea)
  • 400 g coaste afumate de porc (puteti folosi orice carne afumata)
  • 200 g carne porc proaspata (optional)
  • 330 ml bulion (atata are sticla mea)
  • 6 rosioare congelate (optional)
  • patrunjel verde
  • sare
  • smantana (optional)

Mod de preparare

Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge focul si se presara verdeata. Se poate servi cu smantana adaugata in farfurie. E foarte gustoasa cu ceapa rosie! Timpul pt preparare este de aproximativ 2 ore, timp necesar fierberii afumaturii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise