Am experimentat deja multe retete la Crock Pot si a venit vremea sa incerc si o ciorba. Cred ca deja stiti ca o sa va zic ca a iesit o ciorba excelenta cu toate legumele fierte in acelasi timp, toate intregi, carnea frageda de ti se topeste in gura si chiar daca ma repet, va zic ca aparatul acesta e este de mare ajutor la casa omului. E drept ca a stat aparatul de gatit Crock Pot slow cooker 4.7 L, Digital la munca timp de 6 ore dar inacest timp eu am fost plecata si in oras la plimbare si la cumparaturi.
punem pe fundul vasului cele doua linguri de ulei
carnea o taiem cubulete si o adaugam in vas
legumele le curatam si le spalam, apoi tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul si patrunjelul le taiem rondele, gulia cubulete mici, cartofii cubulete potrivite, varza o feliem marunt, iar rosia o decojim si o tocam
le adaugam toate in vasul de ceramica adaugand sarea, piperul si aprox 2 l de apa
asezam capacul peste vasul de ceramica, conectam aparatul Crock Pot la o sursa de curent apoi setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de 6 ore.
Aparatul cand se opreste, trece automat pe functia de „keep warm”, adica mentine mancarea calda pana ajungem noi acasa de la cumparaturi :)
La final adaugam telina si patrunjelul tocate marunt.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii