Tot timpul se va gati la foc mediu.
In primul rind se taie costita afumata,cuburi mici cam de o jumatate de centimetru si seprajeste in putin ulei de masline.
Cind sa rumenit un pic,se adauga varva tocata marunt si telina radacina data prin razatoarea mare.
Se toarna de preferat 3 litri de supa de oase iar dupa ce fierbe aproximativ 30 de minute,se adauga morcovii si pastirnacul date la fel prin razatoarea mare.
In acelasi timp,punem la mixer cu cutit,ardeiul iute,vegeta 1 lingurita,cimbru,2 linguri de bulion,zeama de la lamiie si o jumatate de capatina de usturoi mixind pina se face pasta.
Dupa inca 30 de minute se adauga ,frunze de telina si patrunjel croite fidea,ardeiul gras croit cubulete mici si se adauga pasta facuta la mixer.
Se da focul la minim lasindu-se inca 10-15 minute.
De preferat se consuma in sezonul rece.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii