Ciorba de varza cu bulion

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de varza cu bulion

Ingrediente

  • 1 varza proaspata
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 praz
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar verde
  • 1/2 l bulion de casa
  • 1-2 ardei iuti
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si ardeiul iute.

Varza se taie fideluta.

Ceapa se curata si se lasa intreaga.

Zarzavatul se inabusa cateva minute in putin ulei pentru a da savoare ciorbei.

Se pune apa necesara peste zarzavat apoi se adauga ceapa si varza. Pinem sare si piper si partile mai groase ale mararului. Lasam sa fiarba toate legumele.

Cand sunt toate fierte adaugam bulionul si lasam sa dea in clocot.

Deasupra ciorbei presaram marar verde tocat.

Se serveste cu ardei iute.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise