Ciorba de vacuta

Carnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de vacuta

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 4 morcovi
  • telina
  • ardei culori
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 g mazare
  • 100g fasole verde
  • leustean
  • delikat/sare
  • Bors

Mod de preparare

Carnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie. Pentru ciorba de vacuta, aleg acelasi tip de carne pentru ca fierbe destul de repede si este foarte gustoasa (steaks bovine).

Intre timp curatam, spalam si tocam legumele si, in cazul in care carnea este aproape fiarta, se adauga legumele. Fasolea si mazarea sunt la conserva si le adaug la sfarsit, cand celelalte legume sunt fierte. Adaug si sucul de rosii, care a fost facut in casa si las sa fiarba pentru inca 5 minute, apoi potrivim de sare si acreala. La sfarsit adaugam leusteanul (congelat in cazul meu, ca aici nu se gaseste)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise