Prima oara se pune carnea la fiert in apa cu sare.Intre timp dam prin razatoare ceapa si morcovul,si pisam usturoiul.
Cand carnita e aproape fiarta se opreste,si se taie cubulete.Morcovul,usturoiul si ceapa,se calesc,pana prind o culoare frumoasa,apoi in apa care fierbe se pune carnea,si morcovul cu ceapa calite.Se pune un pumn de orez si se lasa pana este fiert orezul.Cand a fiert orezul,se adauga sare,piper,cubuletul de gaina,si otet dupa gust,dupa care se opreste.
Intre timp batem ouale intregi cu smantana,si dupa 15 minute ce am oprit se adauga smantana cu oul peste supica,si apoi adaugam si tarhonul.Se mai adauga sare,daca e nevoie.
Pofta buna!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii