Se curata stevia si macrisul de codite.Zarzavatul se rade. Morcovul ras se caleste in putin ulei. Stevia se taie fasii subtiri.Intr-o oala se pune zarzavatul ras si se completeaza cu apa. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba zarzavatul. Ceapa se pune intreaga.Cind zarzavatul este fiert de jumatate se adauga stevia si macrisul si se lasa sa fiarba toate bine.
Ouale se bat bine si se adauga un polonic de ciorba fierbinte.Se invarte si apoi se rastoarna compozitia in ciorba. Se lasa sa dea un clocot si se stinge focul sub ciorba.
Daca doriti sa fie ciorba mai acrisoara se poate adauga putin iaurt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii