Se toaca legumele si ardeiul, se taie cartofii cubulete si rosiile felii. Se prajeste 2-3 minute ceapa taiata marunt in uleiul de masline. Se adauga morcovul si albitura si se rumenesc 2-3 minute. Se adauga 3 litri apa, se sareaza, se fierbe 10 minute. Se adauga cartofii, rosiile, ardeiul si pestele. Daca mai este nevoie, se completeaza cu apa. Cand au fiert cartofii se ia de pe foc, se adauga patrunjelul maruntit, se acopera cu capac si se lasa 10 minute. Dupa ce se pune in farfurie, se stoarce deasupra 1/2 lamaie, dupa gust.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii