ciorba de somon

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
ciorba de somon

Ingrediente

  • 1 kg de rasol de somon
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 2 linguri orez
  • 1 telina mica cu frunze si tije
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • 2 linguri smintina
  • 2 linguri de otet
  • 3 fire de leustean
  • 6 catei usturoi
  • 2 litri apa

Mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul pt 3-4 minute.

Se pune restul de apa si se lasa sa fiarba 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert.

Se pune rasolul de somon taiat bucati, se fierbe 15 minute la foc mic.

Usturoiul se face mujdei se amesteca cu galbenusele si smintina + otetul, se adauga un polonic de zeama de ciorba, se omogenizeaza si se toarna peste ciorba. Se pun frunzele de leustean si cele de telina taiate marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise