Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete.
Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete. Daca doresti poti sa o tai cubulete (sau sa o dai pe razatoarea mare) si o pui la fiert cruda impreuna cu restul legumelor.
Cureti toate legumele si le speli bine.
Ceapa, morcovul si ardeiul le toci cubulete mici si lei pui la fiert in 3 litri de apa.
Pui telina, pastarnacul si patrunjelul intregi (sau le tai cuburi) si adaugi o lingura de sare. Tai cartofii cubulete si ii adaugi peste legume.
Adaugi sfecla rosie si rosiile din conserva, pui capacul si lasi sa fiarba la foc mic pana cand cartofii sunt fierti.
Inainte cu 5 minute ca ciorba sa fie gata adaugi bors dupa gust, iar la sfarsit se pune verdeata tocata marunt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii