Ceapa, morcovul, patrunjelul se curata, se spala, se taie cubulete mici;sfecla se curata, se da pe razatoare. Intr-o oala se pun cca 2 l de apa in care se introduc ingredientele de mai sus (ceapa,morcovul,patrunjelul,sfecla). Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba. Mararul se taie marunt si se introduce in oala. Cind sunt fierte ,intr-o farfurie pregatim urmatoarea compozitie: 2-3 linguri de ulei amestecate cu putina boia, piper, faina de griu, faina de porumb, borsul, le turnam in oala, apoi taiem frunzele de patrunjel si telina si le punem in oala. Dupa citeva clocote luam oala de pe foc.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii