Ciorba de sfecla rosie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sfecle potrivite ca marime,
  • 3 morcovi,
  • 3 radacini de patrunjel,
  • 5 cartofi,
  • 2 cepe,
  • 1 telina,
  • 2 linguri ulei,
  • 250 ml suc rosii,
  • 1leg.patrunjel verde,
  • 1 lamaie sau 2 linguri otet de mere,
  • sare,piper

Mod de preparare

Curatati si spalati legumele.Taiati ceapa marunt si caliti-o in ulei.Cand devine sticloasa adaugati morcovii,patrunjelul,telina date pe razatoarea mare.Caliti si aceste legume 10min. si apoi turnati peste ele2,5l. apa fierbinte.Lasati sa fiarba la foc potrivit.Radeti pe razatoarea mica sfecla si cartofiisi puneti-i in oala.Adaugati sare,dupa gust,ulei si patrunjel verde taiat,atunci cand ciorba e gata. Acriti-o cu lamaie sau cu otet de mere.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise