Ciorba de salata verde cu bacon si omleta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de salata verde cu bacon si omleta

Ingrediente

  • - o salata verde
  • - 2 oua
  • - 100g bacon
  • - 150g smantana
  • - 150g iaurt
  • - un catel usturoi
  • - un cub condiment legume
  • - bors dupa gust (eu am pus o lingura bors magic)
  • - sare si piper

Mod de preparare

Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei.

Spalati salata frunza cu frunza si taiati-o in fasii subtiri.

Cand bacon-ul a inceput sa se prajeasca adaugati salata si amestecati bine.

Cand salata s-a calit adaugati apa (in functie de cat de multa ciorba doriti sa faceti) si lasati la foc mic pana se fierbe salata.

Cand ciorba incepe sa fiarba adaugati borsul si cubul de condiment de legume. Potriviti de sare si piper.

Intre timp preparati omleta dintr-un ou un, albus de ou (pastrand galbenusul pentru ciorba) si un praf de sare si piper.

Cand salata s-a fiert stingeti focul la ciorbita, amestecati iaurtul cu smantana, galbenusul de ou si catelul de usturoi tocat marunt. Lasati ciorba sa se raceasca putin adaugati mixtura de iaurt si amestecati bine.

La final taiati omleta in fasii subtiri si adaugati-o peste ciorba.

Si produsul final arata asa:

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise