Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei.
Spalati salata frunza cu frunza si taiati-o in fasii subtiri.
Cand bacon-ul a inceput sa se prajeasca adaugati salata si amestecati bine.
Cand salata s-a calit adaugati apa (in functie de cat de multa ciorba doriti sa faceti) si lasati la foc mic pana se fierbe salata.
Cand ciorba incepe sa fiarba adaugati borsul si cubul de condiment de legume. Potriviti de sare si piper.
Intre timp preparati omleta dintr-un ou un, albus de ou (pastrand galbenusul pentru ciorba) si un praf de sare si piper.
Cand salata s-a fiert stingeti focul la ciorbita, amestecati iaurtul cu smantana, galbenusul de ou si catelul de usturoi tocat marunt. Lasati ciorba sa se raceasca putin adaugati mixtura de iaurt si amestecati bine.
La final taiati omleta in fasii subtiri si adaugati-o peste ciorba.
Si produsul final arata asa:
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii