Se spala salata, si se taie nu foarte marunt.
Se taie feliute slaninuta, se pune o lingura de ulei de masline intr-o cratita si se pune slaninuta la prajit. Se ia de pe foc cratita, se adauga cei 3 catei de usturoi pisati, se amesteca repede si se mai adauga cele 2 linguri de faina. Se pune cratita din nou pe foc, si se stinge cu 3 litri de apa. Se pune salata verde, se lasa la fiert cca 10 min, dupa care se dilueaza smantana cu laptele, se pune peste smantana un polonic de supa pt ca smintina sa nu se taie, apoi se adauga in ciorba. Se pune o lingura de Delikat, apoi se mai poate aduga sare si piper dupa gust. Se acreste cu 2 linguri de otet. Dupa ce am stins aragazul, se adauga mararul, si se pune capacul. Ciorba se lasa acoperita cel putin 10 min inainte de servire, pt ca toate aromele sa se
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii