Salata verde se desface frunza cu frunza si se spala bine , apoi se pune la scurs.Dupe aceasta , taiem salata in fasii.
Slanina se taie feliute si se pune la calit, apoi se adauga usturoiul presat, invartim de doua ori cu lingura de lemn si luam de pe foc. Adaugam albusurile ce se vor praji in grasimea lasata de slanina. Invartim repede si adaugam 1 l apa, amestecand continuu in albusurile cu usturoi si slanina, pentru ca acestea sa se desfaca in bucatele.
Adaugam salata taiata, sare si piper si mai adaugam apa daca este cazul si mararul tocat marunt.Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba salata, la foc mediu.
Cand salata este fiarta adaugam zerul si mai lasam sa dea in clocot 2-3 minute apoi stingem focul sub ciorba.
Galbenusurile ramase le amestecam cu putin lapte batut, adaugam un polonic de ciorba fierbinte si amestecam bine, apoi rasturnam compozitia in ciorba. Invartim si adaugam restul laptelui batut.
Presaram deasupra marar verde tocat si servim cu ardei iute.
Pofta mare !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii