Ciorba de salata cu costita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de salata cu costita

Ingrediente

  • 5 salate mari
  • 250g costita afumata
  • 2 cepe taiate cubulete
  • 2 morcovi taiati cubulete
  • O telina taiata marunt
  • Un pastarnac taiat marunt
  • 2 linguri ulei
  • 3 oua
  • 6 linguri smantana
  • 3 linguri otet
  • 2 catei usturoi
  • O legatura marar
  • Delikat, piper

Mod de preparare

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa ce au fiert un sfert de ora, se pune salata care in prealabil a fost bine spalata, taiata julien si oparita. Se adauga usturoiul zdrobit.

Costita afumata se taie cuburi mai mari si se inabusa in ulei indoit cu apa pentru cateva minute. Se adauga in ciorba si se mai lasa 5 minute.

Se separa albusurile de galbenusuri si in tigaia unde s-au prajit costitele se prepara albusurile, amestecand in ele pentru cateva minute.

Galbenusurile se amesteca cu un praf de sare, smantana si putina zeama de ciorba racita.

Se toarna albusul prajit si galbenusurile in ciorba. Se asezoneaza cu delikat dupa gust, piper si se acreste cu otet.

Se ia de pe foc si se presara marar tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise