Intr-o oala de 2 litri se pune la fiert apa cu sare si 3 catei de usturoi sfaramati.
Se spala frumos salata si se taie coditele frunzelor,apoi se opareste in apa care am pus-o la fiert.
Salata oparita se strecoara si se raceste in apa cu gheata, apoi se lasa sa se odihneasca cateva minute. Intre timp, in oala in care am fiert in prealabil salata, calim in ulei, ceapa taiata marunt si 3 catei de usturoi sfaramati, apoi adaugam morcovul razuit fin si salata oparita, racita si taiata nu foarte subtire.
Adaugam apoi apa, Delikat (dupa gust), 3 catei usturoi sfaramati si lasam sa fiarba la foc mic.
Dupa ce a dat un clocot, intr-o farfurie, punem cele 2 galbenusuri cu zeama de la jumatate de lamaie si cei 3 catei de usturoi ramasi (sfaramati), amestecam bine compozitia si adaugam marar taiat fin (un pumn). Apoi luam un polonic de ciorba si adaugam peste compozitie sa o omogenizam si adaugam totul peste ciorba. Lasam sa mai dea un clocot si gata. Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii