Ceapa tocata, dovlecelul taiat cubulete si mararul tocat se calesc in ulei, apoi se adauga rosiile curatate de pielite si taiate marunt. Din cantitatea de rosii se oparesc 6-8 mai mici care se pun intregi pentru aspect la servire. In acest moment se adauga orezul spalat, usturoiul zdrobit, ardeiul iute, zaharul. Cand rosiile si orezul s-au fiert, se adauga sarea, piperul, dupa gust, se mai lasa 5\', apoi se adauga leusteanul si patrunjelul tocat si este gata.
Observatie: Daca nu este prea multa zeama in oala, mai adaugati apa sau supa de legume.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii