Ceapa tocata, dovlecelul taiat cubulete si mararul tocat se calesc in ulei, apoi se adauga rosiile curatate de pielite si taiate marunt. Din cantitatea de rosii se oparesc 6-8 mai mici care se pun intregi pentru aspect la servire. In acest moment se adauga orezul spalat, usturoiul zdrobit, ardeiul iute, zaharul. Cand rosiile si orezul s-au fiert, se adauga sarea, piperul, dupa gust, se mai lasa 5\', apoi se adauga leusteanul si patrunjelul tocat si este gata.
Observatie: Daca nu este prea multa zeama in oala, mai adaugati apa sau supa de legume.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii