Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune.
Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare.
Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul, sa fie pe pozitia blocat.
Se seteaza pe SOUP pe 15 minute si se apasa pe START.
Cand s-au scurs cele 15 minute, se poate deschide supapa de abur, folosind o manusa de bucatarie. Eu am ales sa las sa se elibereze aburul in mod natural si am deschis capacul dupa ce a mai stat 10 minute.
Folositi o manusa de bucatarie, in caz ca mai are abur.
Se deconecteaza aparatul de la sursa de curent.
Se scoate carnea si legumele. Pieptul de pui si legumele, in afara de ceapa, se taie in cubulete.
Smantana se amesteca intr-un bol impreuna cu cele 2 galbenusuri.
Se adauga un polonic de supa fierbinte si se amesteca.
Se toarna usor in aparatul Multicooker Crock-Pot Express si se amesteca.
Se adauga usturoiul pisat si lamaie, dupa gust.
La servit, se pun cuburi de legume si carne in bol si se toarna ciorba cu polonicul.
Se presara patrunjel tocat si se serveste.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii