Legumele se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat fâșii, apoi se completează cu apă, se asezonează de sare, piper și leuștean, și se lasă la fiert semiacoperit la foc mediu ptr cca. 30 de minute. Pentru finalizarea ciorbiței, gălbenușurile de ou se bat energic cu smântâna și se adaugă la finalul gătirii, cu focul oprit, amestecându-se energic pentru a nu se ”îmbrânzi” ciorbița, deoarece ciorbița încă e fierbinte;). Se servește cu adaos de smântână, asezonată cu oțet simplu sau iute, de la ardeii iuți și verdeață tocată mărunt.
Poftă bună!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii