Pui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui.
Pui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui. Lasi sa fiarba la foc mediu si aduni spuma formata. Eu am transferat apoi in oala sub presiune si am fiert carnea timp de 40 de minute, deoarece fiind pui de tara, ar fi durat prea mult timp sa fiarba normal. Transferi intr-o alta oala, mai mare, strecori supa si adaugi carnea, precum si morcovul, ardeiul si ceapa taiate marunt. Telina, pastarnacul si patrunjelul radacina le pun intregi si la final, le scot, dar daca doriti le puteti taia cubulete si sa le lasati in ciorba. Mai completati cu apa, dati focul mic si lasati pana cand acestea sunt fierte. Adaugati taiteii, lasati 5-8 minute, apoi puneti borsul si sare dupa gust si mai lasati sa clocoteasca pentru cateva minute. Inchideti focul si puneti verdeata proaspat tocata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii