Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem la calit in oala de supa impreuna cu uleiul de masline, la foc mediu cam 10 minute, amestecand din cand in cand. Asezonam cu sare si piper. Intre timp, spalam si apoi taiem pieptul de pui cubulete. Dupa 10 minute, adaugam si pieptul de pui peste legume si apoi apa fierbinte. Acum putem adauga si mazarea. Lasam la fiert cam 40 minute, apoi punem si orezul. Mai fierbem supa pana cand orezul este gata, dam focul mic, smantana o amestecam cu galbenusul si o turnam peste supa. Mai lasam la foc mic 3-4 minute, apoi adaugam tarhonul in otet (cam 5,6 frunzulite). Daca nu avem tarhon in otet, putem folosi tarhon uscat la care mai adaugam o lingurita de otet sau zeama de lamaie. O gustam si daca mai e nevoie adaugam sare si piper. Ciorba este gata! Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii