Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara).

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Ciorba de pui cu prune uscate

Ingrediente

  • carne de pui (spate, aripi, piept)
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 1 cana bulion
  • 150 g prune uscate fara samburi
  • taitei de casa
  • cimbru
  • leustean
  • patrunjel verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara).

Punem carnea la fiert si spumam de cate ori este nevoie.

Adaugam apoi ceapa taiata marunt impreuna cu celelalte legume, deasemenea taiate sau date pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam sare si lasam sa fiarba.

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam bulionul si cimbrul.

Spalam prunele si le adaugam in oala impreuna cu taiteii. Lasam sa fiarba iar la final potrivim de sare si adaugam leusteanul si patrunjelul verde tocate marunt.

Servim ciorba calda, cu paine proaspata si ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise