Se pun legumele in 4-5 l apa la fiert , intre timp se curata carnea, daca e cazul de piele si oase , se taie carnea cubulete de aproximativ 1,5 cm si se pune la fiert alaturi de legume.
Dupa 25 de minute (de cand a inceput apa sa fiarba- ciorba se gateste la foc mediu) se adauga si orezul spalat inainte, se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se amesteca 2 galbenuse cu smantana- care se adauga treptat pentru a se omogeniza , mai apoi se adauga si laptele tot treptat ca sa nu se faca cocoloase .
Se toarna amestecul in ciorba putin cate putin amestecand continuu ca sa nu se branzeasca. Se mai lasa sa fiarba 2 minute(pana da un clocot) dupa care se ia de pe foc.
Se adauga sare dupa gust si vegeta sau 2 cuburi de la Maggi cu aroma de gaina.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii