se pune carnea de pui la fiert in apa cu putina sare si dupa ce da in clocot se ia spuma.Prima apa o puteti arunca sau pastra.Apoi mai lasati puiul sa mai clocoteasca o data si apoi adaugati cartoful taiat cubulete. In timp ce fierbe taiati in cubulete sau dati prin razatoare,legumele adica: morcovii, rosiile, ardeiul, ceapa apoi lasati nin nou sa dea in colocot.Si in cazul in care vreti si taitei, pe acestia ii adaugati odata cu legumele. In acest timp fierbeti borsul si adaugati-l, gustand. Inainte sa opriti focul bateti un ou si puneti-l in ciorba in timp ce amestecati la suprafata cu o furculita pentru a face zdrente, iar pe celelalte 4 (daca doriti)le spargeti fara a strica galbenusul si le dati drumul in ciorba (sunt grozave). Ultimul pas este sa puneti dupa gust sare, piper, busuioc, marar, patrunjel. Ciorba este gata si o puteti servi cu smantana.
Pofta Mare!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii