Spalam puiul il pnem la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma si lasamsa fiarba la foc mic.
Cand este carnea fiarta o scoatem intr-un vas,in alt vas punem ulei si calm morcovul ,telina,ardeiulcolorat,si ceapa .Turnam zeama de la carne peste legume si lasam sa fiarba,cand sunt pe jumatate fierte punem orezul spalat,sare ,delicat ,cand au fiert legumele si orezul acrim ciorba cu zeama de lamaie.Smantana o punem intr-un vas,apoi punem galbenusurile amestecam bine cu telul adaugam peste smantana cate un polonic de ciorba iar amestecam(5polonice)apoi turnam peste ciorba amestecand mereu lasam sa dea in clocot si-o oprim ,servim cu marar.
pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii