Dam pe razatoare toate legumele si le punem la calit in ulei, cu un praf de sare.
Dam pe razatoare toate legumele si le punem la calit in ulei, cu un praf de sare. Le lasam sa se inabuse 3-4 minute cu capacul pus pe oala, apoi adaugam apa si carnea.
Lasam sa fiarba, pana carnea este fiarta aproape de tot, dupa ce carnea a fiert, o scoatem din supa si o taiem bucatele. Ca sa nu se tulbure supa, eu fierb orezul in apa separat; dupa ce este gata, strecor orezul si il pun in supa, alaturi de carne.
Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o turnam in supa. O lasam sa fiarba inca 10 minute, adaugam usturoiul razuit si verdeata.
Gustam si asezonam daca mai e nevoie, se poate acri cu zeama de lamaie sau otet.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii