Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma formata.
Se da telina pe razatoare, iar restul legumelor se taie cubulete. Se adauga in oala peste pui.
Cand a fiert carnea pe jumatate, se adauga orezul spalat .
Cand sunt toate fierte, se scoate un polonic de supa si se lasa la racorit .
Se scoate carnea de pe oase si se rupe fasii.
Se bat galbenusurile si se amesteca cu smantana si supa racita. Se adauga totul peste ciorba.
Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote.
La sfarsit se adauga zeama de lamaie si patrunjel tocat. Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii