1 Într-o cratita mare sau o oala, se pun 4 cani de apa, carnea de pui, morcovii. ceapa, usturoiul zdrobit, ghimbirul, ardeiul Cayenne si sarea; se dau În clocot la foc mare. Când fierb se face focul mic; se acopera partial si se fierb 25 de minute.
2 Între timp se Încalzeste În prealabil gratarul. Se pun bucatile de ardei cu pielita in sus pe gratar si se frig la 15 cm de flacara timp de 6 minute sau pâna când pielita este bine arsa. Dupa ce se racesc suficient, ardeii se curata de pielita si se pun Într-un robot de bucatarie Împreuna cu semintele de dovleac, uleiul din seminte de in si catelul intreg de usturoi; se amesteca pâna când se fac piure.
3 Se adauga pastele orzo În ciorba si se fierb, fara capac, 5 minute. Se adauga varza creata si se mai fierb 5 minute sau pâna când varza si pastele sunt
fragede.
4 Ciorba se serveste cu piure de ardei copt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii