Se spala carnea de pui si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 15 -20 minute. Se inlatura spuma, de citeva ori, pina cind nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul spalat, curatat si taiat fin. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cand carnea este aproape fiarta, se pune borsul. Cand clocoteste ciorba, se adauga orezul sau fideaua, iar dupa unul-doua clocote, se trage oala de pe foc se potriveste cat de acra sa fie , iar cand clocoteste se adauga oul batut, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii