Se spala si se curata legumele, dupa care se trece la tocarea lor(pot fi si rase pe razatoarea mare). Eu calesc un pic legumele, adaug ceapa, morcovii, telina, ardeii si dovlecelul ultimul, le las aproximativ 10 minute dupa care, adaug legumele un pic calite in oala de ciorba si incepe fierberea.
Separat se pregatesc perisoarele, amestecam carnea cu ouale, asezonam cu sare si piper, si formam perisoarele, daca se desfac se pune un pic de faina dar nu foarte multa.
Cand sunt legumele fierte se adauga pastele si se continua fierberea, dupa se acestea sunt fierte se adauga perisoarele aproape de sfarsit se adauga borsul si pasta de tomate si eu bate si un ou. Intradevar cam multe: paste, oua, perisoare dar cu un gust deosebit.
Nu pot sa va doresc decat pofta buna si sper sa va placa fotografiile atasate.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii