Ciorba de perisoare

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui tocata.
  • 5 morcovi.
  • 2 ardei capia rosii.
  • 2 radacini de pastarnac.
  • 300 gr varza alba tocata.
  • 1 ceasca de orez(spalat).
  • 2 oua(pentru carnea de perisoare).
  • 3 oua(pentru dres ciorbica la urma).
  • 2 linguri de ulei din seminte de struguri.
  • 1 legatura de patrunjel verde proaspat.
  • 1 litru bors.
  • 1 litru suc de rosii.
  • 1 cutie rosii Pomodorre(rosii tocate in suc de rosii).
  • vegeta bio de la plafar,sare, piper roz proaspat macinat, tarhon uscat,menta uscata(fiecare pune ce condimente doreste).

Mod de preparare

Punem intr-o oala de 6 kg cu apa deja care a dat in clocot la fiert zarzavatul curatat si spalat,pe care il vom taia in ce forma dorim.Dupa ce am fiert zarzavatul,punem perisoarele pe care le-am pregatit in prealabil.Eu personal dau perisoarele prin faina,multa lume nu le da.Carnea tocata de pui se amesteca cu 2 oua,sare,vegeta(vegeta cumparata de la plafar nu contine sare), piper,tarhon uscat si orezul spalat si scurs de apa.Dupa ce am facut perisoarele si le-am dat prin faina,le punem pe un tocator si asteptam sa fiarba legumele si apoi punem perisoarele pe care le vom fierbe si pe ele cel putin 30 minute, la foc domol.Carnea de pui fierbe foarte repede.Separat vom fierbe si borsul ca sa fie gata pentru cand il vom pune in ciorba.Cu 15 minute inainte sa inchidem focul la ciorba vom pune si cutia de rosii in bulion,dar pe care am incalzit-o intr-o alta craticioara.Cu 10 minute inainte sa inchidem focul la ciorba vom pune si borsul care este deja dat in fiert, in alta craticioara.Asezonam cu condimentele care ne plac.La sfarsit punem o legatura de patrunjel tocat marunt si 1 litru de suc de rosii deja incalzit, cu cele 2 linguri de ulei si mai lasam sa dea in cateva clocote.Batem 3 oua intr-o farfurie si cand s-a mai racorit un pic ciorba punem si ouale la ciorba.Este o ciorba foarte buna.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise