Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai mare si se pune si el la calit. Dupa ce se calesc, se adauga apa si se lasa la fiert. Separat se pune carnea tocata cu cimbru, sare, piper, oul si faina, se amesteca si se fac cocolosuri mici de carne. Acestea se pun in ciorba dupa primul clocot. Se mai lasa 30 de minute si cand este aproape gata se pune borsul si patrunjelul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii