Ciorba de paste cu zeama de varza si tarhon(de post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de paste cu zeama de varza si tarhon(de post)

Ingrediente

  • 400 ml de zeama de varza
  • 3 litri de apa
  • 1 morcov mare
  • o ceapa medie
  • 2 ardei rosu si verde
  • 200 gr paste spirale
  • o legatura tarhon
  • patrunjel verde
  • mix de legume
  • sare ,piper,boia
  • 2 3 linguri de ulei
  • 0 lingura de faina

Mod de preparare

La 3 litri de apa se pune cam 350 400 ml de zeama de varza(chiar mai multa ,dupa gust)se da la fiert.Se adauga zarzavaturile tocate marunt se condimenteaza se aduga pastele si se mai fierbe 10min(in functie de paste).Se face un rantas din o lingura de faina 3 linguri de ulei se pune boia .Se aduga cioba pe rantas se fierbe 1 2 minute si se pune in oala.Se mai fierbe 2 3 minute.La final se orneaza cu patrunjel verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise