Se fierbe carnea de pasare, se spumeaza, apoi se adauga ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina si orezul. Cand carnea si zarzavatul au fiert, se ia vasul de pe foc. Se amesteca smantana cu galbenusurile , faina, mujdeiul de usturoi si zeama de lamaie, se subtiaza cu supa si se adauga in vasul de ciorba. Se sareaza, se pune din nou pe foc si se lasa sa dea in clocot.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii