Se curata zarzavatul si se taie marunt. Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, se adauga pasta de ardei, apoi apa peste ele si celelalte legume. Se potriveste mancarea de sare si piper si se lasa sa fiarba . Cind sunt fierte se adauga zerul si se mai lasa sa dea un clocot. Ouale se bat bine se adauga un polonic de ciorba fierbinte peste ele se amesteca, apoi compozitia se rastoarna in oala. Deasupra se presara patrunjel verde.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii