Se pun la inabusit carnaciorii si ceapa cu boiaua de ardei.Cand sunt inabusiti se adauga 4 l apa u vegeta si se lasa sa fiarba.3 oua se bat si se toarna in supa.Se adauga otetul iar cand clocoteste se sparg in supa ouale unul cate unul cu grija pt a nu se imprastia.
Se lasa sa fiarba innca 5 minute.
Se serveste cu smantana si piper iar cine mai doreste o poate acri mai tare tot cu otet.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii