Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma.
Se spala , se curata de coaja si se toaca marunt morcovul.Se spala si se taie marunt ardeiul kapia, ardeiul gras si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt.
Se pun legumele la fiert impreuna cu carnea de miel,sare, piper, uleiul de masline . Spre final cand carnea si legumele sunt fierte se adauga doua oua battue.
Se fierb corcodusele separat cu putina apa si cat sa le acopere.
Dupa ce s-au inmuiat putin corcodusele se dau pe sitaca sa se separe de samburi. Sosul de corcoduse rezultat se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate si se mai lasa sa dea un clocot.
La final se adauga leustean si patrunjel fin tocate.Se serveste cu smantana, ceapa rosie si ardei iute.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii