Ciorbă de miel reţetă
Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza corespunzator si se pun la fiert cu apa rece.Eu pun si cateva intestine spalate,curatate foarte bine si taiate marunt.Sunt delicioase.Dupa ce a clocotit si se ia spuma,se adauga ceapa verde tocata marunt, morcov, pastarnac,telina tocate marunt sau date pe razatoare. Cand carnea este deja fiarta se adauga o lingura de orez si se lasa sa fiarba in continuare pana cand orezul este fiert.Se adauga ,bors dupa gust si se potriveste de sare.Borsul intotdeauna se da in clocot inainte de a se pune in ciorba.Se drege cu un ou simplu batut bine sau cu ou amestecat cu putina smantana si se adauga leustean si tarhon verde.
Intestinele de mielut care raman de la ciorba, le tai marunt si le amestec cu mujdei,sare si condimente.Sunt delicioase.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii